Network Menu

Lunch Rådhuskällaren 3/5 – Mercy Ships ”hopp och läkedom till Afrika”

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum: 2017-05-03
12:00 – 14:00

Plats
Rådhuskällaren


Vi välkomnar Ingvar Haraldsson till onsdagslunchen 3/5 som berättar om hans intryck från världens största civila sjukhusfartyg Mercy Ships i Väst Afrika som kommer med hopp och läkedom.

Mercy Ships ger livsförändrande sjukvård, katastrofbistånd, samhällsutveckling och hållbar förändring i utvecklingsländer för att möta de omedelbara liksom de långsiktiga behoven hos de mest utsatta och utarmade. Nära 2,5 miljoner människor har varit direkt mottagare av medicinsk sjukvård.

Genom att driva världens största civila sjukhusfartyg M/V Africa Mercy, 16.000 ton — bemannat av betalande professionella frivilliga — arbetar Mercy Ships för att öka kapaciteten i varje värdnation för att tillmötesgå de trängande behoven från lokalbefolkningen.

Mercy Ships tjänar fritt de mest utsatta utan hänsyn till ras, kön eller religion.

Utöver de tusentals gratis specialist operationer som erbjuds ombord i fartygets 6 operationsrum, sker utvecklingsprojekt på land i partnerskap med de omgivande byarna.Dessa hållbara program har som målområden: hälsa, utbildning, vatten & avlopp och jordbruk. Klicka här och läs mer om Mercy Ships.

12.00  Ingvar Haraldsson berättar om Mercy Ships som kommer med hopp och läkedom till Afrika

12.30  lunchen serveras till självkostnadspris och betalas vid utgången

Anmäl dig via följande länkhttps://goo.gl/forms/u4f2XXQtej44VMlD3 senast måndag 2/5.

Vid frågor kontakta sweamalmoprogram(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com eller Solveig Anelli som är värdinna.

Vi sitter i Biblioteket och ber er komma i god tid, dörrarna stängs för att inte störa föreläsaren.

Till lunch erbjuds en fisk-, en kött- och en pastarätt inklusive stor salladsbuffé, soppa, måltidsdryck och kaffe för 110:-, se veckans meny.

Varmt välkomna!

Styrelsen i SWEA Malmö