Network Menu

Rådhuslunch 2/5 – Hilary Farnell

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum: 2018-05-02
12:00 – 14:00

Plats
Rådhuskällaren


 

12.00  Talare vid vårens sista Rådhuskällarlunch är Hilary Farnell som berättar om projektet ”Planting for Hope in Uganda”

Detta projekt startades i UK 2007 efter det att initiativtagaren, Kate Oakly, pensionerad lärare, besökt Uganda och sett fattigdom, hunger, brist på utbildningsmöjligheter, m m. Projektets mål är att hjälpa invånarna i Kititi, en liten by nära Victoriasjön i södra Uganda, att bli självförsörjande. Flertalet av invånarna är kvinnor, barn och äldre som är helt utan sjukvård och andra förnödenheter. Kvinnorna har bildat ett kooperativ, som tillverkar och säljer sitt hantverk (bl a halsband, armband, broscher) för att skaffa mat och utbildning till invånarna.

12.30  lunchen serveras till självkostnadspris som betalas vid utgången. Till lunch erbjuds en fisk-, en kött- och en pastarätt inklusive stor salladsbuffé, soppa, måltidsdryck och kaffe, se veckans meny.

Anmälan: är bindande och kan endast göras via detta formulär (klicka här) och måste vara oss tillhanda senast 30/4 kl 12.00.

Vid frågor kontakta sweamalmoprogram@gmail.com.

Vi sitter i Biblioteket och ber er komma i god tid, dörrarna stängs för att inte störa föreläsaren.

Varmt välkomna!

Styrelsen i SWEA Malmö