Network Menu

Malmö Opera 15/11- ”Spelman på taket”

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum: 2017-11-15
19:00 – 21:45

Plats
Malmö opera


Malmö Opera – ”Spelman på taket”

Torsdagen den 15 november kl. 19.00 är du välkommen att följa med till Malmö Opera för att se ”Spelman på taket”   – en musikal som utspelar sig i Tsarens Ryssland under tidigt 1900-tal i en ”shetl”, en judisk by. Huvudperson är mjölutköraren Tevje som kämpar för att behålla de judiska traditionerna gentemot sina döttrars vilja, i synnerhet vad det gäller val av äkta män. Tevje enar att utan sina traditioner är man lika osäker som en ”Spelman på taket” Musiken har drag av klezmermusik och den mest kända melodin i musikalen är ”If I were a rich man”. I Malmö Operans uppsättning spelas huvudrollen av Philip Zanden.

Pris

500 kr/person  (vi har förbokat vänster sidoparkett, kategori ”C”).

Anmälan

Anmälningstiden har nu gått ut.

Har du frågor är du välkommen att maila till sweamalmoprogram@gmail.com.

Scenerna

Ingång till stora scenen sker via framsidan. Verkstans ingång ligger på Operans baksida, vid parkeringen.

Parkering

Parkering finns bakom stora scen mot avgift vardagar 9-21. Bussar med besökare till Malmö Opera har möjlighet att parkera på Carl Gustafs väg. Det finns även en allmän parkering söder om Malmö IP (ej parkeringshuset – endast förhyrda).

Köp resa

Gå av på tågstationen Triangeln och välj Norra uppgången (står skyltat mot Triangeln/St Johanneskyrkan). När du kommer upp i markplan går du snett till vänster ca 200 m och där har du Malmö Opera.