Network Menu

SWEA Årsmöte 13/2 2019

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum: 2019-02-13
18:00 – 22:00

Plats
Restaurang Four Gardens


Kära Malmö Sweor,

Välkommen till SWEA Malmös stadgeenliga årsmöte som äger rum:

Datum:         onsdag 13 februari 2019
Tid:               kl 18.00
Plats:            Restaurang Four Gardens, Kalkstensvägen 13, 216 32 Limhamn (vid Victoria Park intill   Kalkbrottet. Buss 33 stannar utanför entrén. Från Hyllie går bussen dagtid var 10e minut mot Ön/Limhamn och kvällstid var 20e minut).

Alla SWEA Malmö-medlemmar är inbjudna att delta på årsmötet. De som vill är också välkomna att stanna efteråt på en bit mat.

Motioner

Motioner inför årsmötet skulle ha varit styrelsen tillhanda senast den 20 december 2018.

Medlemsavgift

Förnya ditt medlemskap genom att betala medlemsavgiften för 2019 som är 450 SEK för fullvärdig medlem och 200 SEK för portomedlem.

Faktura om årsavgift har skickas ut till samtliga medlemmar. Observera att endast ordinarie medlemmar som har betalat årsavgiften för 2019 har rösträtt vid årsmötet.

Anmälan

Anmälan görs senast 8 februari.  Klicka här för din anmälan.

Ange om Du vill äta efter mötet, ev. allergier eller specialkost. Har du frågor kontakta vår ordförande på malmo@swea.org.

Lite mat efteråt

Efter årsmötet finns det tid att umgås och äta en bit mat. Det serveras grillad majskyckling med ljummen potatissallad, bär-kapris och dragon sås, vatten till maten samt kaffe med en chokladtryffel godbit.

Kostnad för maten är 225 kr som ska betalas i förskott i samband med anmälan till årsmötet,  SWEA Malmös bankgiro 5585-8914.

Årsmöteshandlingar

Kallelse samt årsmöteshandlingar har sänts ut via email/post till samtliga medlemmar. Med tanken bla på vår miljö kommer inga papperskopior att finnas vid mötet, utan handlingarna kommer att presenteras via projektor på mötet.

Fullmakt
Om Du inte kan närvara personligen kan Du låta dig representeras via fullmakt. Varje närvarande medlem kan inneha en fullmakt.

 

 

Varmt välkomna!
Styrelsen SWEA Malmö