Malmö

VÄLKOMMEN TILL SWEA MALMÖ

Om SWEA Malmö

Som medlem i SWEA har du tillgång till svenska kvinnor över hela världen, precis som våra värdeord säger “global vänskap, lokalt stöd”. I SWEA Malmö hittar du hemvändare, kvinnor som återvänt till Sverige efter att ha bott utomlands i olika länder, vissa en längre tid och andra bara ett år eller så.

Vi som en gång valde att ge oss av ut har levt ett annorlunda liv i många aspekter, som skiljer sig från livet här hemma. Alla bär vi på spännande erfarenheter och inom SWEA hittar du likasinnade att dela dessa erfarenheter med, som känner igen sig och har förståelse för vad ett liv utomlands tillför och hur det förändrar och utvecklar en.

 

SWEA Malmö är ett nätverk av kvinnor för kvinnor – i alla åldrar, yrkesverksamma likväl för dem som kanske inte förvärvsarbetar eller för de som slutat arbeta. Som medlem blir du inbjuden till alla våra aktiviteter, fysiska träffar men även online, och du har möjlighet att knyta både personliga och professionella kontakter och med all säkerhet kommer du hitta nya intressanta väninnor och ha roligt längs vägen.

SWEA – globalt och lokalt – är ett underbart kvinnligt nätverk!

Varmt välkommen till oss i SWEA Malmö och ta gärna kontakt om du har några frågor: malmo@swea.org